TAKARÍTÓGÉP BÉRLÉS FELTÉTELE

  1. BÉRLÉSRE MINDEN OLYAN MAGÁN VAGY JOGI SZEMÉLY JOGOSULT, AKI 18 ÉLET ÉVÉT BETÖLTÖTTE, SZEMÉLY IGAZOLVÁNNYAL ÉS MAGYAR LAKCÍM KÁRTYÁVAL RENDELKEZIK.
  2. KÖLCSÖNZÉSHEZ LETÉTI DÍJAT NEM KELL FIZETNI, A HÁZHOSSZÁLLÍTÁS BUDAPEST TERÜLETÉN INGYENES!
  3. A TAKARÍTÓGÉP BÉRLETI DÍJÁT, KISZÁLLÍTÁSKOR KELL MEGFIZETNI, AMIKOR A FUTÁRUNK, ÁTADJA ÖNNEK A GÉPET. FIGYELEM FUTÁRUNKNÁL CSAK KÉSZPÉNZ-EL TUD FIZETNI.
  4. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉSRE CSAK ÚGY VAN LEHETŐSÉG, HOGY BUDAPEST TERÜLETÉN KISZÁLLÍTJUK AZ ÖN LAKCÍMÉRE, SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE ÜZLETÜNKBEN NINCS LEHETŐSÉG.
  5. MEGRENDELÉST TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN TUD LEADNI DISZPÉCSERÜNKNÉL.
  6. AMIKOR MEGRENDELI A TAKARÍTÓGÉPET TELEFONON, MINDEN ESETBEN KÖZÖLJE MUNKATÁRSUNK-AL, HOGY MIT SZERETNE TISZTÍTANI, AZ ESTLEGES FÉLREÉRTÉSEKET ELKERÜLVE. NEHOGY NE IS OLYAN GÉPET VIGYÜNK KI ÖNNEK AMIRE SZÜKSÉGE VAN.
  7. MEGRENDELÉS LEMONDÁS: MEGRENDELTE A TAKARÍTÓGÉPET, DE IDŐKÖZBEN KÖZBE JÖTT VALAMI, VAGY MEGGONDOLTA MAGÁT ÉS MÉGSEM SZERETNÉ A GÉPET KIKÖLCSÖNÖZNI, KÉRJÜK EBBEN AZ ESETBEN 1 NAPPAL ELŐTTE MINIMUM HÍVJON FEL MINKET TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN. 
  8. FUTÁRUNK AMIKOR KISZÁLLÍTJA ÖNNEK A GÉPET, AKKOR ÖN A HASZNÁLATI UTASÍTÁST KÖTELES MEGHALLGATNI, AKKOR IS HA ÖN MÁR KORÁBBAN HASZNÁLT ILYEN VAGY HASONLÓ BERENDEZÉST.
  9. CÉGÜNK NAGY FIGYELMET FORDÍT RÁ HOGY KISZÁLLÍTÁSKOR A GÉPET TISZTA ÁLLAPOTBAN ADJA ÁT A BÉRLŐNEK! EZT ELLENKEZŐ ESETBEN IS ELVÁRJUK, AMIKOR ÖN VISSZA ADJA NEKÜNK A GÉPET. FIGYELEM AMENNYIBEN ÖN KOSZOSAN VAGY NEM MEGFELELŐ ÁLLAPOTBAN ADJA VISSZA BÉRLÉS UTÁN A TAKARÍTÓ BERENDEZÉST. TISZTÍTÁSI DÍJAT SZÁMOLUNK FEL, AMI EGYES ESETBEN AKÁR TÖBB EZER FORINT IS LEHET, HA A FUTÁR A HELYSZÍNEN NEM TUDJA KITISZTÍTANI.
  10. MEGHIBÁSODÁS ESETÉN A TEENDŐK: A MEGHIBÁSODÁST KÖVETŐEN ÖN KÖTELES AZT AZONNAL TELEFONON JELEZNI FELÉNK. BÉRLŐNEK MEGSZERELNI A GÉPET TILOS!!!

MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNJÜK!

VÁRJUK HÍVÁSÁT!


KAPCSOLAT

TAKARÍTÓGÉP RENT BUDAPEST

TEL.:06 70 253 5469


CÍMKÉK: TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST, TAKARÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST, SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST, SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST, KÁRPITTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST, KÁRPITTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST.
Készítsd el weboldaladat ingyen!